CoenvanRooij - leerbewerking schoenen

Leerfinishing damesschoenen

Steel de show met gepersonaliseerde schoenen

Zoekt u voor een bijzondere gelegenheid pumps in de kleur van uw kleding? Mooie matchende trouwschoenen voor u of uw aanstaande? Een paar exclusieve leren laarsjes in dezelfde stijl als uw designeroutfit? Wij vertalen uw wensen en ideeën naar een (kleur)design en uniek paar damesschoenen. Schoenen waarmee u de show steelt.

Uniek paar schoenen naar eigen ontwerp

Niets zo leuk als zo nu en dan afwijken van de gebaande paden. Zo laten wij onze creativiteit graag los op het exclusief, met de hand finishen van damesschoenen. Door het leer o.a. te kleuren, te beschilderen, te accentueren, te matteren of juist te laten glanzen, creëren we chique, kleurrijke of extravagante schoenen. Volledig naar uw wensen gefinisht. Met een subtiel persoonlijk tintje in de vorm van initialen of een speciale datum. Of een uitbundige schildering, geïnspireerd op uw favoriete huisdier, landschap of schilderij, op de hele schoen of op een gedeelte ervan.

Vakmanschap is...

zelf leerfinishrecepturen op maat samenstellen

Hoe gaat dat in z'n werk?

  • U komt naar het atelier om een model uit te zoeken en te passen. Alle modellen zijn gemaakt op Italiaanse leesten en van een hoogwaardige witte leersoort die perfect is om de meest wonderlijke designs mee te creëren.
  • Nadat we uw wensen uitgebreid hebben besproken, ga ik aan de slag.
  • Als ik klaar ben, komt u terug om uw speciale en unieke pumps op te halen!

We maken ook art sneakers

Naast pumps in elke gewenste stijl, maken we ook art sneakers. Hiervoor werken we samen met Linkkens in 's-Hertogenbosch, leverancier van unieke art sneakers uit Italië en Portugal.

Live schoenen beschilderen tijdens events

Een exclusief evenement vraagt om een exclusieve invulling. Wij komen graag langs om ter plekke, met de hand, schoenen te beschilderen. Naar eigen wens of passend bij het thema van uw evenement. We hebben diverse modellen pumps en laarsjes beschikbaar in de meest voorkomende schoenmaten. Op verzoek beschilderen we de schoenen handmatig. Na twee uur staan de handgeschilderde schoenen in de juiste maat voor uw gasten klaar. Een uniek paar schoenen en een blijvende herinnering!

Project Pumps - Coen van Rooij

Uw leren schoenen laten personaliseren?

Kom gerust langs voor koffie en een kennismakingsgesprek, inclusief leeranalyse.
Komt het u beter uit dat we bij u langskomen? Ook prima!

PROJECT PUMPS IN STIJL

In samenwerking met lifestylecoach Sharon van Engelen als mijn model en topfotografe Daniëlle Guillonard is een prachtige drieluik tot stand gekomen. Het design van deze pumps is in Boho style ontworpen, matchend met hand en armjuwelen, ingelegd met turquoise stenen.

Project pumps - foto 1
Project Pumps 2 - Coen van Rooij
Project Pumps 3 - Coen van Rooij
Project Pumps 4 - Coen van Rooij