Restauratie leren meubels

Fraaie leerfinishing voor meubels met karakter

Heeft u een mooie antieke, maar versleten oorfauteuil geërfd? Een verkleurde, tweedehands designstoel op de kop getikt? Besloten uw bank eens een andere kleur te geven? Wij blazen uw leren meubels nieuw leven in. Met een fraaie finishing, die het authentieke karakter in ere herstelt. Of met een kleur, kleurcombinatie of leerdesign naar uw smaak.

Terug naar de oude, authentieke staat

Hoe origineler, hoe beter. Dit gaat zeker op voor het restaureren van antieke en geërfde meubels. Voor meubels met (emotionele) waarde, een rijke historie of karakteristieke uitstraling. Tijdens de renovatie concentreren we ons op het herstellen van de authentieke kleur, nerf, prent, patina en uitstraling van het leer. Geheel volgens uw wensen en ideeën. Zodat uw stoel net zo mooi wordt als toen, en goede tijden doet herleven.

Vakmanschap is...

alles weten van leer en leerfinishingproducten

Meubels met uw persoonlijke stempel

Bent u uitgekeken op uw inrichting en toe aan iets anders? Dan hoeft u natuurlijk niet meteen nieuwe meubels aan te schaffen. Met een kleine ingreep bereikt u vaak een groots effect. Door een andere kleur te kiezen, zien uw bank of (eetkamer)stoelen er al compleet anders uit. Elke prent, kleur en kleurencombinatie is mogelijk. Vertel ons uw wensen, dan geven wij uw meubel(s) een metamorfose en uw interieur een oppepper.

Zo gaan wij te werk >>

Garantie op het gewenste resultaat

U heeft besloten uw stoel of bank te laten restaureren of finishen, maar plots slaat de twijfel toe. Wordt het wel mooi? Wees gerust, het resultaat overtreft vaak de verwachting. Een goed vooroverleg is het halve werk; we bespreken uw wensen, laten u leersoorten, kleurstalen, finishlagen en referentieprojecten zien. En testen de kleur, indien gewenst, bij u thuis. Zo kiest u bewust, en kijkt u met vertrouwen naar het resultaat uit.

Distributeur voor meubelfinishbedrijven

Sinds 12 jaar adviseren wij andere meubelfinishbedrijven o.a. over lastige leerkwesties en (het gebruik van) leercosmetica. Niet alleen geven we adviezen over leerfinishing en leerfinishproducten, ook leveren we de producten (in vaatjes van 5 kilo) aan kleinere meubelfinishbedrijven.

"Mijn lievelings artifort stoel weer terug en hoe! Prachtig opgeknapt en leder gekleurd, een pronkstuk! Ben blij met het resultaat, dank Coen van Rooij!"

Mevrouw Aarts

Uw leren zitmeubel(s) laten beoordelen?

Kom gerust langs voor koffie en een kennismakingsgesprek, inclusief leeranalyse. Komt het u beter uit dat we bij u langskomen? Ook prima!